Heitinga mogelijk niet tegen Macedonie

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 31 maart, 2009 | Gepost om 11:25 uur | 709 keer bekeken
Het ziet er naar uit dat John Heitinga niet zal meespelen in de WK kwalificatiewedstrijd van aanstaande woensdag tegen Macedonie in de Amsterdam ArenA. De verdediger van Atletico Madrid zou bellen naar de bondscoach als het weer wat beter ging maar dat is niet gebeurd.

Jammer is het wel, maar een echte ramp is het niet voor Van Marwijk om een vervanger te zoeken, want Ajacied Gregory van der Wiel heeft een goed optreden gegeven in de wedstrijd van Nederland – Schotland. Hij zal waarschijnlijk woensdag de plaats van Heitinga gaan innemen.

Vorige week kwam Heitinga met het hoofd in botsing in de wedstrijd Atletico Madrid met Real Mallorca waar hij een lichte hersenschudding en een scheurtje in zijn oogkas heeft opgelopen.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!