Nederland wint ook in Noorwegen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 31 maart, 2009 | Gepost om 10:23 uur | 370 keer bekeken
Het Nederlands elftal heeft een grote stap gezet in de richting van het WK in Zuid-Afrika in 2010.

In de eerste helft gebeurde er heel weinig. Zowel de Noren als Oranje kregen weinig kansen. In de tweede helft werd Nederland iets sterker, wat resulteerde in een goal. Van Bommel schoot in de 63ste minuut mooi raak. In de slotfase kregen beide landen nog mogelijkheden, maar het bleef 0-1.

Nederland staat na drie zeges (eerder werden Macedonië en IJsland verslagen) nog steviger op de eerste plaats in poule 9. Het verschil met nummer 2 Schotland is maar liefst vijf punten. Noorwegen staat al zeven punten achter. De volgende WK-kwalificatiewedstrijd van Nederland is 28 maart, thuis tegen Schotland.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!