Oranje bestaat uit wereldsterren

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 31 maart, 2009 | Gepost om 13:41 uur | 1.080 keer bekeken
Macedonië staat woensdag voor de lastige taak om het Nederlands elftal punten af te snoepen. De Macedonische bondscoach Srečko Katanec blikt vooruit op het WK-kwalificatieduel.

,,Al zouden we woensdag verliezen, dan nog blijven we hopen op de tweede plek. Aan de andere kant: elk punt vergroot onze kansen én motivatie. Een goed resultaat stimuleert, we zouden er veel baat bij hebben. Niet voor niets zijn we nu al bijna een week in Nederland. We willen goed voorbereid zijn en een vervolg geven aan onze prestaties in de kwalificatiereeks tot nu toe.”

Over het Nederlands elftal niets dan lovende woorden. ,,Bert van Marwijk heeft zijn team aardig in balans. Oranje kan wel eens hoge ogen gooien in Zuid-Afrika. Nederland kan elke zwakheid van de tegenstander blootleggen en heeft altijd wel een ‘joker’ op de bank. Het team bestaat uit wereldsterren.”

,,Maar dat was óók het geval in Skopje, toen we gelijkwaardig waren. We hebben punten nodig, natuurlijk, maar wachten rustig op onze kans. Ik geloof in deze jongens, we spelen goed en creëren mogelijkheden. Waarom zou er dan voor ons niet iets moois kunnen gebeuren?”

Bron: Onsoranje.nl


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!