Sneijder: “Ik blijf toch een baasje”

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 31 maart, 2009 | Gepost om 15:16 uur | 436 keer bekeken
“Het lijkt me duidelijk dat ik niet even uitgebreid de polonaise ben gaan lopen”, zei Sneijder maandag. De middenvelder van Real Madrid spoedde zich na de wedstrijd direct naar de kleedkamer. “Of zo’n reactie verstandig is? Ach, ik blijf toch een baasje. En ik was inderdaad boos en teleurgesteld.”

Sneijder is nog steeds blij met de beslissing van Van Marwijk om hem buiten de basisploeg te laten. “Het lijkt me duidelijk dat ik wil spelen. Ik begrijp echt wel dat er bij het Nederlands elftal heel veel goede voetballers in aanmerking komen voor de drie posities achter de spits. Maar dat betekent niet dat ik het leuk vind om in een volle ArenA op de bank te zitten. Dat zou ook niet goed zijn, denk ik. Ik wil altijd beginnen. Vijfentwintig minuten tegen Schotland is voor mij niet genoeg. Ik wil meer laten zien. Daarom was ik kwaad.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!