Extra Oranje-trainingen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 17 april, 2009 | Gepost om 16:54 uur | 496 keer bekeken
Bondscoach Bert van Marwijk heeft extra trainingen ingelast voor het Nederlands elftal. Oranje moet op zaterdag 6 juni en woensdag 10 juni WK-kwalificatieduels spelen, maar de Eredivisie eindigt al op zondag 10 mei.

Van Marwijk heeft dertien spelers een uitnodiging gestuurd voor drie trainingsstages, die voor 20/21, 25/26 en 28/29 mei staan gepland. De bondscoach selecteerde spelers die in die periode geen verplichtingen hebben voor hun club én in aanmerking komen voor de selectie voor de interlands tegen IJsland en Noorwegen.

Onder die dertien spelers schaarde Van Marwijk tien man die tijdens de laatste interlands deel uitmaakten van de Oranje-selectie: Ibrahim Afellay (PSV), Edson Braafheid (FC Twente), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Dirk Marcellis (PSV), David Mendes da Silva (AZ), Stijn Schaars (AZ), Maarten Stekelenburg (Ajax), Henk Timmer (Feyenoord), Gregory van der Wiel (Ajax) en Demy de Zeeuw (AZ).

Daarnaast riep Van Marwijk drie spelers op die onlangs nog in actie kwamen met Nederland-B. Het gaat om Nordin Amrabat (PSV), Eljero Elia (FC Twente) en Robbie Wielaert (Ajax).

Bron:VI


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!