Ferguson en McGregor uit Schotse selectie

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 1 april, 2009 | Gepost om 13:14 uur | 314 keer bekeken
Aanvoerder Barry Ferguson en doelman Allan McGregor zijn door de Schotse bondscoach George Burley uit de selectie gezet. Het tweetal zou zich na het duel met Nederland ondisciplinair hebben gedragen, meldt de BBC.

Op de persconferentie voorafgaand aan het duel van woensdag met IJsland meldde Burley dat er enkele grote beslissingen gemaakt zullen worden. ‘Ik ga het met mijn staf bespreken want het is een besluit waar ik de steun van mijn medewerkers voor nodig heb’, sprak hij cryptisch. ‘Er is een gebrek aan discipline geweest binnen het team waar maatregelen op genomen moeten worden’, vulde een woordvoerder van de Schotse bond aan.

De spelers van Glasgow Rangers zouden zich na het duel met Nederland van zaterdag (3-0 verlies) niet aan de disciplinaire afspraken hebben gehouden. Doelman McGregor keepte tegen Oranje zijn vierde interland. De goalie had de strijd onder de lat gewonnen van Sunderland-doelman Craig Gordon, die door een gebrek aan speeltijd bij deze club zijn plek in het Schotse doel was kwijtgeraakt. De verwachting is dat Gordon tegen IJsland in de basis begint.

De afwezigheid van de Ferguson en McGregor is een nieuwe tegenslag voor bondscoach Burley. Door blessures moest hij het tegen IJsland al stellen zonder James McFadden, Shaun Maloney, Barry Robson, Paul Hartley, David Weir, Kirk Broadfoot, Graham Alexander, Kevin Thomson en Kris Commons.

Bron: VI.nl


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!