Robben: Het kan nog veel beter

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 2 april, 2009 | Gepost om 8:07 uur | 300 keer bekeken
Arjen Robben blijkt niet snel tevreden. Het Nederlands elftal van bondscoach Bert van Marwijk legde woensdagavond een puike wedstrijd op de mat, maar de linksbuiten denkt dat het nog veel beter kan.

“Ik denk dat we nog steeds veel beter kunnen”, zo begon hij tegenover de NOS. “Er ging nog best veel fout in de eerste helft. Iedereen deed wel iets fout. Maar daar gaan we volgend seizoen aan werken. We mogen nog niet zeggen dat we geplaatst zijn, maar het kan eigenlijk niet meer mis gaan.”

De aanvaller van Real Madrid raakte in de eerste helft licht geblesseerd, wat hem deed besluiten om de tweede helft te laten voor wat hij was. “Ik had een tik gekregen en het voelde wat stijf. Ik wilde geen risico nemen met het oog op komend weekeinde”, zo keek Robben alvast vooruit op het competitieduel met Malaga.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!