Schotland en IJsland spelen bepalend duel

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 1 april, 2009 | Gepost om 13:10 uur | 241 keer bekeken
Terwijl Oranje zich kan gaan voorbereiden op het WK van 2010 barst achter de mannen van Bert van Marwijk een achterhoedegevecht los. In de strijd om de felbegeerde plaats twee spelen Schotland en IJsland woensdag een bepalend duel.

“Elke beslissing is cruciaal. Ik zie dit duel als een bekerfinale”, zegt de Schotse bondscoach George Burley tegen Sky Sports. “We moeten winnen van IJsland als we tweede willen worden. We kunnen het ons niet veroorloven om in eigen huis een misstap te begaan.”

Schotland en IJsland delen momenteel de belangrijke tweede plaats, met vier duels uit vier punten. Ook Macedonië en Noorwegen -dat nog één duel tegoed heeft- maken echter nog alle kans op de plek die rechtgeeft op play-offs.

“We kennen IJsland goed. Het is een sterk elftal dat altijd keihard werkt”, vervolgt Burley. Overigens zag de bondscoach in de voorbereiding op het duel opnieuw enkele spelers wegvallen. Graham Alexander en Christophe Berra voegden zich in de volle ziekenboeg. Daar tegenover staat de mogelijke terugkeer van spits Chris Iwelumo en verdediger Stephen McManus.

Bron: Voetbalprimeur.nl


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!