de Jong ontbreekt op training

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 3 juni, 2009 | Gepost om 14:20 uur | 176 keer bekeken
Nigel de Jong heeft de training van het Nederlands Elftal woensdag in Katwijk gemist. Zijn vriendin staat op het punt van bevallen en de middenvelder van Manchester City wil haar bijstaan. Bondscoach Bert van Marwijk had daardoor evenals dinsdagavond de beschikking over een 21-koppige selectie.

Dinsdag was Johnny Heitinga absent. De verdediger van Atlético Madrid moest met zijn club nog een oefenduel spelen in Finland en meldde zich laat op de avond in Noordwijk. Oranje werkt donderdag nog een besloten training af in De Kuip en reist donderdag af naar Reykjavík voor de WK-kwalificatiewedstrijd tegen IJsland.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!