Grindheim hoopt op vakantiemodus Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 8 juni, 2009 | Gepost om 12:38 uur | 170 keer bekeken
Het al gekwalificieerde Nederlands elftal speelt komende woensdag in de Rotterdamse Kuip tegen Noorwegen. Voor de bezoekers een heel belangrijke wedstrijd. Om nog kans te maken op deelname aan het WK in Zuid-Afrika moet Noorwegen winnen. Dat beseft ook Christian Grindheim. De Noorse middenvelder van sc Heerenveen leeft met vertrouwen richting het duel met Oranje toe.

“Ons zelfvertrouwen is gegroeid. Ik hoop dat Oranje in vakantiemodus speelt, dan liggen er wellicht kansen voor ons. Maar het wordt hoe dan ook extreem moeilijk. Het Nederlands elftal heeft ontzettend veel kwaliteit, alleen de verdediging is een zwak punt. Al is de beste verdediging nog altijd de aanval en dat beheerst Oranje erg goed”, aldus Grindheim tegenover OnsOranje.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!