Huntelaar niet bang voor van Nistelrooy

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 6 juni, 2009 | Gepost om 18:39 uur | 671 keer bekeken
Klaas-Jan Huntelaar zegt niet bang te zijn voor een mogelijke terugkeer van Ruud van Nistelrooy bij het Nederlands elftal. “Ik houd me daar niet mee bezig.”

Van Nistelrooy liet onlangs weten dat hij een WK wel ziet zitten als bondscoach Bert van Marwijk een beroep op hem wil doen. De kwalificatiereeks liet hij tot dusver volledig schieten.

“Ik heb daar wel een mening over, maar die is niet belangrijk”, reageert Huntelaar tegenover De Telegraaf.”Ik kan alleen voor mezelf praten en zou, net als Jaap Stam eerder ook zei, wél het hele traject willen meemaken.”

Hij maakt zich echter geen zorgen om een mogelijke concurrentiestrijd met Van Nistelrooy bij Oranje. “Ik heb in Madrid nog niet met Ruud over zijn toekomst gesproken, focus me op mezelf, weet wat ik wel en niet kan en laat dat met doelpunten zien. De bondscoach weet wat hij aan me heeft.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

1 reactie op “Huntelaar niet bang voor van Nistelrooy”

  1. Anthnonie op 7th juni, 2009 1:52 pm

    Dat is het hem juist dat Huntelaar niet bang is voor van Nistelrooij. Hij is te goed voor deze harde voetbalwereld waarin concurrentie hoogtij viert. Vooral bij Real Madrid waar zoveel goede spelers zijn die elkaar verdringen om de top. Huntelaar is geen jongen die over andermans rug zijn carriere maakt en dat is helaas soms nodig om anderen voorbij te streven. Toen hij zijn glorieuze periode had vanaf half februari was hij blij voor van der Vaart die hij uit het dal kwam en vanaf begin april er bovenop kwam en Huntelaar inmiddels heeft voorbij gestreefd. En dat tekent deze goeie jongen. Hij heeft het voetbaltalent en de gezonde werklust om de top te bereiken maar mist de hardheid anderen voorbij te streven. Op zich een mooie eigenschap waardoor ik Huntelaar hoger acht dan de andere voetballers, maar hij doet zichzelf daarmee te kort. Ik hoop dat hij voor het nieuwe seizoen de juiste beslissing neemt en weer helemaal terug komt als de goalgetter.

Geef jouw mening over dit artikel!