Oranje oefent tegen de wereldkampioen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 20 juni, 2009 | Gepost om 11:20 uur | 457 keer bekeken
Het Nederlands elftal zal in aanloop naar het WK in Zuid-Afrika oefenen tegen wereldkampioen Italië, meldt Sportweek. Ook oefent Oranje tegen de Verenigde Staten.

Op zaterdag 14 november speelt de equipe van bondscoach Bert van Marwijk een oefenduel in en tegen Italië, dat ongetwijfeld eerzuchtig is na de gevoelige 3-0 oorwassing die het kreeg tijdens het EK. Op woensdag 3 maart 2010 komt de Verenigde Staten naar Nederland toe om te oefenen voor de eindrond van het WK.

Dit kalenderjaar staan er vriendschappelijke duels gepland tegen Engeland (12/08, thuis), Japan (05/09, thuis), Australië (10/10, uit) en Paraguay (18/11, thuis). Tevens wordt op 9 september voor de WK kwalificatie nog gespeeld tegen Schotland, hoewel Oranje zich reeds heeft verzekerd van deelname.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!