Transferperikelen bij Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 2 juni, 2009 | Gepost om 22:07 uur | 109 keer bekeken
Het Nederlands elftal heeft nog één punt nodig om zich te plaatsen voor het WK van volgend jaar in Zuid Afrika. En dat punt moet in de komende twee kwalificatieduels worden gepakt.

Zaterdag wacht het duel met IJsland, vier dagen later is Noorwegen de tegenstander. Oranje is volop in voorbereiding op twee duels, maar het ging dinsdag in Noordwijk vooral om de transferperikelen rondom een aantal spelers.

Bij Real Madrid zijn de Nederlandse spelers niet meer zeker van hun plaats. Bert Maalderink sprak daarover met Klaas-Jan Huntelaar en Rafael van der Vaart. Laatstgenoemde zou terug kunnen naar Ajax.

Ook Edson Braafheid en Oranje-debutant Eljero Elia werden aan de tand gevuld over hun link met Ajax.

Fitte selectie
Bondscoach Bert van Marwijk beschikt over een fitte selectie. Robin van Persie, die vrijdag in Parijs vier verstandskiezen liet trekken, en Demy de Zeeuw, die vorige week geveld was door een virus, zijn hersteld en trainden dinsdag met de groep mee.

Van de 22 geselecteerde spelers ontbrak op de training in Katwijk alleen John Heitinga, die met Atlético Madrid een oefenduel speelt in Finland. De verdediger traint woensdag wel mee met Oranje.

Wesley Sneijder en Ibrahim Afellay hadden zich vorige week al afgemeld voor de twee interlands.

Bron: NOS


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!