van der Vaart heeft nu al zin in WK 2010

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 9 juni, 2009 | Gepost om 10:13 uur | 273 keer bekeken
Het duurt nog meer dan een jaar voor het WK begint, maar Rafael van der Vaart heeft er nu al een goed gevoel bij. De middenvelder was uitblinker tijdens het duel met IJsland en denkt dat Oranje in Zuid-Afrika hoge ogen kan gooien.

Het Nederlands elftal heeft zich geplaatst voor het WK in een poule met enkel kleinere voetballanden. “Traditioneel gezien hadden we het daar altijd moeilijk mee”, zegt Van der Vaart tegenover het gratis dagblad Metro. “Inmiddels hebben we daarmee afgerekend. Met grote tegenstanders kon Oranje al goed overweg. Het belooft dus een mooi WK te worden.”

Eerst wachten nog twee kwalificatieduels en wat oefenduels. Woensdag komt Noorwegen op bezoek in Rotterdam, en daar wil Van der Vaart het Nederlandse publiek een mooi duel laten zien. “We zijn al geplaatst, maar in een volle Kuip kunnen de fans op een mooie wedstrijd rekenen. Als prof wil je toch elk duel winnen.”

Dat het zo goed loopt bij Oranje onder bondscoach Bert van Marwijk heeft volgens Van der Vaart met meerdere zaken te maken. “De meeste jongens spelen nu al een aantal jaar met elkaar in Oranje en dat zie je terug in het veld. Iedereen weet elkaar goed te vinden. Het vertrouwen in de groep is bovendien groot. Daar hebben de goede duels op het EK van vorig jaar ook mee te maken.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!