van Marwijk verwacht geen makkelijk duel

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 6 juni, 2009 | Gepost om 12:36 uur | 376 keer bekeken
In en tegen IJsland kan het Nederlands elftal zich zaterdag plaatsen voor het WK 2010 in Zuid-Afrika. Bondscoach Bert van Marwijk, die beschikt over 22 fitte internationals, verwacht geen makkelijk duel in Reykjavik.

In stadion Laugardalsvöllur werkten de spelers vrijdagavond nog een lichte training af in voorbereiding op de interland tegen IJsland. Van Marwijk was na afloop tevreden. “Ik vind dat de groep na een lang seizoen een gretige indruk maakt.”

“Het zal niet makkelijk worden, maar we gaan voor de winst”, zo noteerde het Algemeen Dagblad op uit de mond van Van Marwijk. De oefenmeester wees nog eens naar het duel tussen IJsland en Spanje, dat in 1-1 eindigde. “Zo makkelijk win je hier dus
niet. We willen ons echter dolgraag meteen kwalificeren. Daar gaan we dus
voor.”

Over de opstelling wilde Van Marwijk, zoals gebruikelijk, nog niets kwijt. Duidelijk is dat de bondscoach een keuze moet maken tussen Gregory van der Wiel en de teruggekeerde John Heitinga. Ook voorin moet hij een speler laten vallen. Voor de vier vacante posities in de voorhoede moet Van Marwijk kiezen tussen Klaas-Jan Huntelaar, Robin van Persie, Dirk Kuijt, Robin van Persie en Rafael van der Vaart.

Bron: AD


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!