Blessure Sneijder valt mee

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 6 september, 2009 | Gepost om 10:32 uur | 194 keer bekeken
Wesley Sneijder heeft een blessure overgehouden aan het oefenduel van Oranje met Japan. De middenvelder is met een enkelblessure naar het hospitaal afgereisd.

In het ziekenhuis werd duidelijk dat de kleine middenvelder zijn enkelbanden heeft verrekt. Daardoor is het onzeker of hij woensdag kan meespelen in het WK-kwalificatieduel met Schotland. Daarover zal de medische staf van Oranje maandag een beslissing nemen.

In de tweede helft werd Sneijder geraakt bij een schot van afstand, waarna hij zich moest laten vervangen door Rafael van der Vaart. Uiteindelijk verliet de kersverse speler van Internazionale de Grolsch Veste op krukken, zei bondscoach Bert van Marwijk na afloop.

“Hij hoorde wat kraken. Wesley is nu naar het ziekenhuis”, aldus de keuzeheer. Sneijder is niet de enige speler die in het duel met Japan geblesseerd raakte. Ook Piet Velthuizen kwam niet ongeschonden uit de strijd, maar hij kon de wedstrijd wel uitspelen.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!