Gio: “Elia brak de wedstrijd open”

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 6 september, 2009 | Gepost om 10:30 uur | 122 keer bekeken
Aanvoerder Giovanni van Bronckhorst toonde zich na de gewonnen oefenwedstrijd tegen Japan tevreden over de tweede helft van Oranje. Vooral de invalbeurt van Eljero Elia kon hem bekoren.

Elia maakte in de tweede helft zijn entree, ten faveure van Arjen Robben. Met twee assists hielp hij Oranje aan een 3-0 zege. “Elia brak de wedstrijd open. Hij heeft het goed gedaan”, zo zei Van Bronckhorst tegen SBS6.

Oranje had het in de eerste helft moeilijk met de Japanners. “In de eerste helft waren we slordig. Zij gaven bovendien de eerste twintig minuten alles en dat brak hen aan het einde van de wedstrijd op. Toen maakten we gebruik van de ruimte”, aldus Gio.

De Feyenoorder kwam ook terug op de keeperssituatie van Oranje, nu Edwin van der Sar denkt aan een rentree. “Ik heb al vaker gezegd dat ik mijn aanvoerdersband graag voor hem afsta. Ik heb er in de vakantie met hem over gesproken. Het is nu aan Edwin. Tot hij een beslissing heeft genomen moeten we het laten rusten.”

Voetbalprimeur


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!