Oranje begint een half uur eerder

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 3 september, 2009 | Gepost om 16:37 uur | 93 keer bekeken
De WK-kwalificatiewedstrijd tussen het Nederlands elftal en Schotland begint woensdagavond niet om 21.00 uur maar om 20.30 uur (Nederlandse tijd). Het aanvangstijdstip is op last van de wereldvoetbalbond FIFA met een half uurtje vervroegd omdat de wedstrijd tussen Noorwegen en Macedonië ook om 20.30 uur begint.

Schotland is net als Macedonië en Noorwegen nog in de race om de tweede plaats in groep 9. Die eindklassering geeft wellicht recht op deelname aan de play-offs om een ticket voor het WK. Het Nederlands elftal kwalificeerde zich als groepswinnaar al voor de WK van volgend jaar zomer in Zuid-Afrika.

Telegraaf.nl


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!