Schotten roepen twee spelers op

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 8 september, 2009 | Gepost om 12:02 uur | 275 keer bekeken
Gavin Rae en Graham Dorrans zijn toegevoegd aan de Schotse selectie voor het WK-kwalificatieduel met Nederland. Bondscoach George Burley heeft het duo uit voorzorg opgeroepen, weet Sky Sports.

Middenvelder Rae (Cardiff City) speelde in april voor het laatst voor zijn land. Hij kwam toen als invaller in de ploeg tegen IJsland. Aanvaller Dorrans (West Bromwich Albion) speelde nog geen A-interland. Hij behoort normaal gesproken wel tot de selectie van Jong Schotland.

Het duo is opgeroepen omdat Burley twijfelt aan de fitheid van middenvelder Scott Brown. Bovendien is de geschorste James McFadden niet beschikbaar. Schotland moet het ook doen zonder verdediger Callum Davidson, die afgelopen weekend geblesseerd raakte aan zijn hamstring.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!