Sneijder: Mourinho wil dat ik speel

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 8 september, 2009 | Gepost om 11:23 uur | 151 keer bekeken
Wesley Sneijder stapte ondanks een enkelblessure met de selectie van het Nederlands elftal op het vliegtuig naar Schotland. De middenvelder van Internazionale herstelde rap van de kwetsuur en mag woensdag zelfs hopen op speeltijd.

“Ik heb pijnvrij kunnen trainen”, reageerde de international in gesprek met De Telegraaf. Niet alleen Sneijder zelf wil graag spelen, ook zijn club drukte de middenvelder op het hart dat speelminuten in dit stadium van belang zijn. “Ik heb José Mourinho (trainer Internazionale, red.) gesproken en hij wil graag dat ik meevoetbal. Dat is belangrijk om wedstrijdritme op te doen.”

Een ander twijfelgeval binnen de selectie van bondscoach Bert van Marwijk, doelman Maarten Stekelenburg, reisde ook mee af naar Schotland. De kans dat hij aan spelen toekomt is echter een stuk kleiner. De Ajax-goalie liep afgelopen week een scheurtje in een botje in zijn ringvinger op. Zijn beoogde vervanger is FC Utrecht-doelman Michel Vorm.

“Ik houd er nog steeds rekening mee dat ik speel, omdat Maarten niet op het veld stond”, leidde Vorm af van de maandagtraining. “Als keeper moet je altijd zorgen dat je klaar bent om te spelen. Ik volg het Schotse voetbal niet zo, maar ken Hampden Park wel van Glasgow Rangers-Celtic. De sfeer is daar geweldig.”

Voetbalprimeur


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!