Stekelenburg mist duel tegen Japan

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 4 september, 2009 | Gepost om 16:37 uur | 125 keer bekeken
Doelman Maarten Stekelenburg is morgen niet inzetbaar in het oefenduel van het Nederlands elftal met Japan. De sluitpost van Ajax heeft vanochtend tijdens de training in Enschede een klein scheurtje in een botje van zijn linkerringvinger opgelopen.
Stekelenburg blijft wel gewoon bij de spelersgroep, aangezien bondscoach Bert van Marwijk naar alle waarschijnlijkheid wel een beroep op de goalie kan doen voor het WK-kwalificatietreffen met Schotland.

Het Nederlands elftal speelt morgen – zaterdag 5 september – een oefenduel met Japan in het stadion van FC Twente. De aftrap in Enschede is om 14.00 uur. Vier dagen later – op woensdag 9 september – wacht het Nederlands elftal de laatste WK-kwalificatiewedstrijd in en tegen Schotland. Plaats van handeling is Hampden Park, waar om 20.30 uur Nederlandse tijd wordt afgetrapt.

Ajax.nl


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!