Stekelenburg niet tegen Schotland

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 8 september, 2009 | Gepost om 22:27 uur | 192 keer bekeken
Maarten Stekelenburg dreigt ook de interland van Oranje tegen Schotland te moeten missen. De keeper ondervindt nog altijd hinder van een vingerblessure.

Bondscoach Bert van Marwijk had in eerste instantie goede hoop op het meespelen van Stekelenburg. Tijdens de afsluitende training op dinsdagavond kon de goalie echter nog niet voluit gaan, waardoor zijn meespelen woensdag zeer onwaarschijnlijk is.

Stekelenburg liep de blessure eind vorige week op tijdens een training van Oranje. Daardoor moest hij ook de wedstrijd tegen Japan van zaterdag aan zich voorbij laten gaan. Als de sluitpost van Ajax niet fit blijkt zal Michel Vorm of Piet Velthuizen in het doel staan.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!