Van Marwijk blij met transferontwikkelingen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 4 september, 2009 | Gepost om 14:01 uur | 146 keer bekeken
Bondscoach Bert van Marwijk is tevreden over de transfers die enkele internationals in de afgelopen periode maakten. De keuzeheer beseft echter ook dat Rafael van der Vaart een risico neemt door bij Real Madrid te blijven.

“Ik denk dat Wesley Sneijder met zijn keuze voor Internazionale en Arjen Robben met zijn vertrek naar Bayern München verstandige beslissingen hebben genomen”, zegt Van Marwijk tegenover het ANP.

Ook over de overgang van Klaas-Jan Huntelaar naar AC Milan is hij tevreden. “Huntelaar heeft gelukkig ook een mooie club gevonden. En dat is alleen maar goed, want het is inmiddels bekend dat ik het belangrijk vind dat de voetballers van Oranje ook bij hun club veel spelen.”

Van der Vaart koos uiteindelijk toch voor een langer verblijf bij Real Madrid. “Hij neemt daarmee een risico. Al heeft Rafael signalen dat hij voldoende speeltijd krijgt. Maar hij laat in zijn keuze natuurlijk ook zijn situatie thuis meespelen. Dan ben je zeker geen watje, dan ben je juist een kerel.”

Nigel de Jong speelt momenteel weinig voor Manchester City, maar daar maakt de bondscoach zich nog geen grote zorgen over. “Nigel heeft een goed gesprek met zijn trainer gehad. Aan zijn situatie komt wel verandering.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!