van Nistelrooy wil naar het WK

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 3 september, 2009 | Gepost om 16:43 uur | 114 keer bekeken
Bert van Marwijk kan tijdens het WK in Zuid-Afrika volgend jaar ook beschikken over Ruud van Nistelrooy. De spits van Real Madrid wil dit seizoen een plaats in de WK-selectie afdwingen.

De 64-voudig international is nagenoeg hersteld van de knieblessure die hem sinds november 2008 aan de kant hield.
Van Nistelrooy heeft grote plannen voor voor rentree bij De Koninklijke.

‘Ik wil belangrijk worden voor dit Real Madrid en daardoor wil ik een plek in de selectie van Oranje afdwingen op het WK’, aldus de 33-jarige spits in gesprek met Marca. ‘Ik wil ook bewijzen dat een blessure zoals ik had, niet betekent dat je moet stoppen met voetbal.’

‘Er zijn meer voetballers die dit meemaakten, zoals Ronaldo. Hij overwon een zware blessure en na zijn terugkeer werd hij wereldkampioen met Brazilië. De dokter die me geopereerd heeft vertelde dat ik na de operatie nog drie jaar kan voetballen en na mijn loopbaan zal ik geen problemen ervan ondervinden.’


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!