Australië zonder Scott McDonald

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 6 oktober, 2009 | Gepost om 15:48 uur | 140 keer bekeken
Australië-bondscoach Pim Verbeek zal het de aankomende interlands tegen Nederland en Oman moeten stellen zonder Scott McDonald. De spits, in clubverband uitkomend voor Celtic, raakte tijdens de Old Firm tegen Glasgow Rangers geblesseerd en heeft zich af moeten melden bij de keuzeheer.

Tijdens het de topper van het Schotse voetbal, die afgelopen weekend werd afgewerkt, raakte McDonald geblesseerd aan zijn rug toen hij verkeerd uit een duel met David Weir kwam. De Australiër speelde de wedstrijd weliswaar uit, maar moest na afloop toch vast stellen dat hij niet fit genoeg is voor de aankomende interlands.

Voor Verbeek houdt het in dat hij zijn diepe spits moet missen tijdens de aankomende interlands. Zaterdag staat het vriendschappelijke duel met Nederland op het programma. Een paar dagen later moet Oman worden verschalkt in de strijd om tickets voor de Azië Cup.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!