ING hoofdsponsor van Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 6 oktober, 2009 | Gepost om 13:21 uur | 155 keer bekeken
Verzekeringsmaatschappij Nationale Nederlanden wordt afgelost als hoofdsponsor van het Nederlands elftal. De KNVB heeft een contract afgesloten met ING, dat tot 2018 de belangrijkste geldschieter van de nationale ploeg zal zijn. Nationale Nederlanden vervulde die rol in de afgelopen twintig jaar.

De ING is al dertien jaar bij de nationale voetbalbond betrokken en schuift nu op in de pikorde. “De samenwerking met de ING verloopt al jaren naar volle tevredenheid. ING heeft zich ontwikkeld tot één van de belangrijkste sponsoren van het Nederlandse voetbal. Wij kijken daarom met veel enthousiasme uit naar deze vernieuwde en meer intensieve vorm van samenwerking”, zegt Jean-Paul Decossaux, commercieel directeur van de KNVB, op de website van de bond.

Volgens ING is het hoofdsponsorschap van het Nederlands elftal een logische stap voor zijn bedrijf. “Meer dan de helft van alle Nederlanders is klant bij de ING en de kleur oranje, de leeuw en de Hollandse mentaliteit zijn daarbij factoren die de ING en de KNVB gemeen hebben”, zegt Hans Hagenaars van de bank. “Via de hoofdsponsoring van de vertegenwoordigende teams, zoals het Nederlands elftal, zullen we het ‘Oranjegevoel’ nog dichter bij onze klanten brengen.” De deal gaat in op 1 januari 2010.

Voetbalzone


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!