Khalid Boulahrouz wil kans grijpen

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 8 oktober, 2009 | Gepost om 17:13 uur | 196 keer bekeken
Khalid Boulahrouz werd door bondscoach Bert van Marwijk als vervanger van André Ooijer bij de selectie van Oranje gehaald. De verdediger, die net hersteld is van een schouderblessure, lijkt tegen Australië veel kans te maken op een basisplaats.

“Ik hoorde zondag dat ik was opgeroepen”, laat Boulahrouz weten tegenover OnsOranje. “Ik was natuurlijk wel blij. Ik heb een blessure achter de rug en speelde afgelopen weekend weer voor het eerst. Als je dan ook nog eens wordt opgeroepen, is dat voor mij leuk en ook heel belangrijk.”

Mogelijk krijgt de verdediger tegen Australië een basisplaats, mede door blessures van andere spelers. “Ik probeer elke dag mijn best te doen. We zijn op de goede weg, maar de trainer neemt de beslissing. We zien het zaterdag wel. Als ik een kans krijg, moet ik hem ook grijpen. Ik ben in elk geval fit en voel me goed.”

Boulahrouz liet eerder weten graag ooit bij Ajax te spelen. Naar verluidt zijn de Amsterdammers ook geïnteresseerd. “Daar weet ik helemaal niets van. Als klein jongetje heb ik ook bij Ajax gespeeld en vond ik het al een fantastische club. Maar dat Ajax interesse heeft, hoor ik nu voor het eerst.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!