Oranje mogelijk ook tegen de VS en Ghana

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 2 oktober, 2009 | Gepost om 14:17 uur | 128 keer bekeken
Het Nederlands elftal werkt ter voorbereiding op het WK in Zuid-Afrika mogelijk ook oefenduels af tegen de Verenigde Staten en Ghana. De KNVB is momenteel met beide bonden in onderhandeling.

De Ghanese bond maakte onlangs het nieuws van het oefenduel met Oranje al wereldkundig, maar dat was volgens Van Marwijk iets te snel. De bondscoach gaf te kennen dat er nog geen definitieve beslissing gevallen is.

Daarnaast hoopt Van Marwijk in de voorbereiding op het mondiale kampioenschap ook te oefenen tegen een land uit Zuid-Amerika. Het liefst van het kaliber Brazilië of Argentinië. “Maar ik weet niet of dat mogelijk is”, aldus Van Marwijk.

Nederland oefent komende week in en tegen Australië. Later dit jaar staat ook een testwedstrijd tegen Paraguay op het programma. De wedstrijd in Heerenveen vindt echter alleen doorgang wanneer het land zich reeds geplaatst heeft voor het WK of geen play-offverplichtingen heeft.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!