Oranje oefent tegen de Verenigde Staten

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 30 oktober, 2009 | Gepost om 16:35 uur | 161 keer bekeken
In de voorbereiding op het WK van volgend jaar speelt het Nederlands Elftal een oefenduel met de Verenigde Staten. De wedstrijd zal 3 maart gespeeld worden.

Strijdtoneel is de Amsterdam Arena, waar om 20.45 uur afgetrapt zal worden. Het is pas de vierde keer dat beide landen tegen elkaar spelen. Alle voorgaande duels werden door Oranje gewonnen. De laatste keer was in 2004, toen er een 1-0 zege werd geboekt dankzij een treffer van Arjen Robben.

Met de VS als sparringpartner rondt Oranje zijn ‘reis om de wereld’ af. Er werden al oefenduels gespeeld tegen Tunesië (Afrika) en Australië (Oceanië), terwijl er behalve het treffen met de VS ook wedstrijden tegen Italië (Europa), Paraguay (Zuid-Amerika) op het programma staan. Met de VS als vertegenwoordiger van Noord-Amerika treft Oranje alle continenten in de aanloop naar het WK.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!