van Bommel weer bij selectie Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 30 oktober, 2009 | Gepost om 16:42 uur | 338 keer bekeken
Oranje-bondcoach Bert van Marwijk heeft Mark van Bommel weer opgeroepen. De middenvelder van Bayern München ontbrak tijdens de oefentrip naar Australië vanwege een teenblessure.

Ook maken Khalid Boulahrouz en Rafael van der Vaart weer vanaf het begin deel uit van de voorselectie. Van Marwijk selecteerde het duo in eerste instantie niet voor het oefenduel met de Socceroos, maar vanwege blessures reisden zij uiteindelijk wel af naar Australië.

Van Marwijk selecteerde 25 spelers voor de vriendschappelijke wedstrijden van Nederland tegen Italië (14 november) en Paraguay (18 november). De samenstelling van de definitieve selectie voor de twee oefenduels wordt vrijdag 6 november bekendgemaakt.

VOORLOPIGE ORANJE-SELECTIE

Doel: Maarten Stekelenburg (Ajax), Michel Vorm (FC Utrecht), Piet Velthuizen (Vitesse)

Verdediging: Khalid Boulahrouz (VfB Stuttgart), Edson Braafheid (Bayern München, Dui), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), John Heitinga (Everton, Eng), Glenn Loovens (Celtic, Sch), Joris Mathijsen (Hamburger SV, Dui), Gregory van der Wiel (Ajax)

Middenveld: Ibrahim Afellay (PSV), Mark van Bommel (Bayern, Dui), Orlando Engelaar (PSV), Nigel de Jong (Manchester City, Eng), David Mendes da Silva (AZ), Stijn Schaars (AZ), Wesley Sneijder (Internazionale, Ita), Rafael van der Vaart (Real Madrid, Spa), Demy de Zeeuw (Ajax)

Aanval: Ryan Babel (Liverpool, Eng), Eljero Elia (Hamburger SV, Dui), Klaas Jan Huntelaar (AC Milan), Dirk Kuijt (Liverpool, Eng), Robin van Persie (Arsenal, Eng), Arjen Robben (Bayern München, Dui).

VI.nl


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!