van der Vaart: Het is hard werken

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 6 oktober, 2009 | Gepost om 9:08 uur | 150 keer bekeken
Rafael van der Vaart werd door bondscoach Bert van Marwijk buiten de selectie voor het Nederlands elftal gelaten. Een aantal afzeggingen betekende echter dat de middenvelder alsnog op het vliegtuig naar Australië mocht stappen.

De bijrol van Van der Vaart in Madrid deed Van Marwijk besluiten de creatieve middenvelder thuis te laten. Wel gaf hij te kennen dat hij Van der Vaart bovenaan het lijstje met reserves had staan. Nadat Ibrahim Afellay, André Ooijer, Robin van Persie en Gregory van der Wiel de bondscoach afbelden werden Van der Vaart en Khalid Boulahrouz alsnog gesommeerd zich te melden.

“Ik ben niet weg te slaan”, zegt Van der Vaart in gesprek met NOS Studio Sport. Afgelopen weekend kwam hij voor de tweede keer dit seizoen als invaller in actie bij Real Madrid. In het duel met Sevilla speelde hij zeventien minuten mee. “Het gaat stap voor stap vooruit. Het is hard werken, maar het gevoel wordt beter. Hopelijk mag ik een keer beginnen. Een paar weken geleden zat ik er helemaal niet bij en nu wel. Dat geeft een beter gevoel.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!