Van der Vaart mogelijk toch mee naar Australië

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 2 oktober, 2009 | Gepost om 14:20 uur | 137 keer bekeken
Rafael van der Vaart moet er rekening mee houden dat hij komende week alsnog een flinke trip moet maken. De middenvelder van Real Madrid, die niet werd opgenomen in de selectie voor het oefenduel met Australië, is door bondscoach Bert van Marwijk wel op de standby-lijst gezet voor het geval er iemand afvalt.

De kans is namelijk groot dat Robin van Persie besluit om de reis ‘down under’ te laten schieten. Zijn vrouw staat namelijk op het punt van bevallen, en de aanvaller van Arsenal wil er graag bij zijn wanneer het zover is. Voor André Ooijer geldt overigens hetzelfde, maar voor hem zal Van Marwijk geen vervanger oproepen. “Ik heb centrale verdedigers genoeg”, zei hij vrijdag tijdens de persconferentie.

De kans dat Van der Vaart alsnog meereist naar de andere kant van de aardbol, is sowieso groot. Wesley Sneijder is namelijk nog altijd een twijfelgeval vanwege de heupblessure die hij opliep bij zijn club Internazionale. Mocht hij afvallen, dan komt Van der Vaart ook weer in beeld. “Maar ik reken op zijn komst”, aldus Van Marwijk over Sneijder.

Bakkal
Mogelijk ligt er in de toekomst ook een kans voor PSV’er Otman Bakkal in het verschiet. De bondscoach liet weten de ontwikkeling van de middenvelder nauwgezet te volgen. De 24-jarige Eindhovenaar heeft dit seizoen een basisplaats afgedwongen onder PSV-coach Fred Rutten, en was de afgelopen drie wedstrijden trefzeker.

Voetbalzone


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!