Van Marwijk: vóór WK beslissing over toekomst

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 30 oktober, 2009 | Gepost om 16:37 uur | 166 keer bekeken
Bert van Marwijk weet nog niet of hij na het WK 2010 aanblijft als bondscoach van het Nederlands elftal. De oefenmeester geeft in gesprek met OnsOranje te kennen dat hij nog niet bij zijn toekomst heeft stilgestaan.

Op de vraag of hij ook na het WK in Zuid-Afrika nog bondscoach is, geeft Van Marwijk aan zich nog niet bezig gehouden te hebben met deze kwestie. “Dat weet ik nog niet. Ik denk dat je als je kijkt naar de situatie zoals deze is dat die beslissing voorafgaand aan het WK zal vallen”, aldus de keuzeheer.

“Als je besluit na een WK wel of niet door te gaan zadel je de KNVB en jezelf met een probleem op. Dan zijn alle clubs al bezet en dan wordt het voor de KNVB lastig om een opvolger te vinden. Maar ik heb er nog niet over nagedacht. Ik houd me alleen bezig met het WK.”

De huidige verbintenis van Van Marwijk loopt tot en met het WK van komende zomer. De oud-trainer van onder meer Feyenoord en Borussia Dortmund volgde na het EK van 2008 Marco van Basten op als bondscoach van het Nederlands elftal.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!