Verbeek met Holman en Carney tegen Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 1 oktober, 2009 | Gepost om 10:05 uur | 94 keer bekeken
Australië zal op 10 oktober in Melbourne met flink wat (oude) bekenden op het veld staan in het oefenduel met Nederland. Bondscoach Pim Verbeek riep vanuit de Eredivisie Brett Holman (AZ) en David Carney (FC Twente) op.

Daarnaast telt de selectie van de Aussies flink wat namen die eerder in Nederland actief zijn geweest. Zo zijn ook Jason Culina (ex-PSV) en Luke Wilkshire (ex-FC Twente) van de partij. De opvallendste naam is echter die van Brett Emerton. De middenvelder van Blackburn Rovers is pas net hersteld van een blessure.

De knieblessure hield Emerton (ex-Feyenoord) langdurig aan de kant. Hij staat tegen Nederland voor zijn eerste interland sinds januari. Ook Lucas Neill keert terug. De verdediger moest de laatste twee interlands van de Aussies nog missen omdat hij als clubloze speler geen wedstrijdritme had.

Voetbalprimeur


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!