Oranje oefent ook Ghana en Hongarije

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 6 november, 2009 | Gepost om 17:21 uur | 179 keer bekeken
Het Nederlands Elftal speelt komende zomer twee extra oefenwedstrijden ter voorbereiding op het WK in Zuid-Afrika. Op 1 juni is Ghana in Rotterdam de tegenstander, vier dagen later treedt Oranje in Amsterdam aan tegen het Hongarije van Erwin Koeman.

Ghana wist zich al in een vroeg stadium te plaatsen voor de eindronde in Afrika. De ploeg van Koeman liep in een poule met onder meer Portugal, Denemarken en Zweden kwalificatie mis.

Na het duel met Hongarije vertrekt het team van bondscoach Bert van Marwijk naar Zuid-Afrika. Oranje speelt in de aanloop naar het WK nog drie andere oefenwedstrijden: Italië en Paraguay zijn volgende week de tegenstander, in maart 2010 komen de Verenigde Staten op bezoek in Nederland.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!