van Marwijk waarschuwt Huntelaar

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 18 november, 2009 | Gepost om 9:59 uur | 314 keer bekeken
Bert van Marwijk heeft Klaas-Jan Huntelaar opnieuw laten weten dat zijn positie in Oranje op de tocht komt te staan als hij in clubverband niet vaker in actie komt. “Klaas-Jan weet hoe ik erover denk en ik heb hem dat ook nog eens laten weten.”

“Belangrijk wordt hoe zijn toekomst eruit ziet. Hij heeft voor de winterstop nog zes competitiewedstrijden in Milaan, wat Champions League-duels en misschien nog een bekerwedstrijd. Op basis daarvan moet hij een beslissing nemen. Natuurlijk wil hij het liefst bij AC Milan blijven, want het is niet logisch om in een seizoen voor drie clubs uit te komen. Maar er zijn uitzonderingen”, zegt Van Marwijk in De Telegraaf.

Zo’n uitzondering maakt Van Marwijk momenteel ook nog door Huntelaar en Rafael van der Vaart op te roepen. Eerder zei de keuzeheer nog dat spelers een plaats in de selectie moeten verdienen door veel te spelen, maar dat criteria hanteert Van Marwijk voor het duo voorlopig niet. “Maar tot hoever? Daar zijn geen criteria voor. Maar nog zo’n halfjaar wordt heel gevaarlijk”, aldus Van Marwijk.

Huntelaar speelde tegen Italië een ongelukkige wedstrijd, maar kan zich in het duel met Paraguay revancheren. De kans is groot dat de spits in de basis begint. “Ik zal niet zo gek veel dingen anders doen dan in Italië. We blijven proberen dingen te verbeteren”, aldus Huntelaar.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!