Kaarten beschikbaar voor alle Oranje-fans

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 10 december, 2009 | Gepost om 16:39 uur | 276 keer bekeken
Alle supporters van het Nederlands elftal die kaarten willen kopen voor de wedstrijden op het wereldkampioenschap voetbal kunnen dat nu per direct doen. Aanvankelijk kwamen alleen de fans in aanmerking die voor 4 december al lid waren van de Supportersclub Oranje.

Voorwaarde is wel dat de kandidaten zich per direct inschrijven voor de supportersclub. Formulieren hiervoor én aanvraagformulieren voor de kaarten zijn te downloaden via www.supportersclub-oranje.nl.

In overleg met de supportersclub is de KNVB tot dit besluit gekomen. In de groepsfase wordt 12 procent van de stadioncapaciteit beschikbaar gesteld voor Nederland. Er gaan meer tickets in de verkoop dan aanvankelijk gedacht. Dit komt omdat Oranje speelt in steden, Johannesburg, Durban en Kaapstad, met grote stadions.

De tegenstanders van Nederland in de groepsfase zijn Denemarken, Japan en Kameroen. De KNVB zegt nog geen indicatie te hebben hoeveel fans zich gaan melden voor de kaarten.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!