Jelle ten Rouwelaar droomt van Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 15 januari, 2010 | Gepost om 10:21 uur | 250 keer bekeken
Jelle ten Rouwelaar ontwikkelde zich in de laatste jaren tot een zelfverzekerde doelman. De sluitpost van NAC Breda werd door onder andere Hans van Breukelen recent als kandidaat genoemd voor de rol van reservedoelman bij Oranje, meldt De Pers.

“Misschien is het overdreven, maar het streelt me wel. Dit omdat het niet de minste zijn die dat zeggen”, aldus de 29-jarige doelman over de uitspraken van de oud-international.

Acht jaar geleden leek Ten Rouwelaar geen toekomst te hebben in de top van het Nederlandse voetbal. Zijn periode bij PSV kenmerkte zich door keepersfouten. “Het werkt in de voetballerij zo, je bent of héél goed of je kunt er geen hout van. Soms lijkt het wel dat er geen middenweg bestaat. Ik voel me niet minder dan Piet Velthuizen en Michel Vorm.”

De keeper hoopt op een uitnodiging vanuit Zeist. “Als het niet gebeurt dan zullen de mensen die daar over gaan er een goede reden voor hebben. Het is niet dat me groot onrecht wordt aangedaan. Maar dromen staat vrij toch ?”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!