Van Marwijk: Niet experimenteren op een WK

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 7 januari, 2010 | Gepost om 17:03 uur | 247 keer bekeken
Bert van Marwijk sluit niet uit dat hij een ‘jonkie’ meeneemt naar Zuid-Afrika. De laatste maanden wordt bijvoorbeeld een speler als Jeffrey Bruma regelmatig in verband gebracht met Oranje.

Op de website van OnsOranje reageert Van Marwijk op een vraag of hij met het idee speelt een jonge speler mee te nemen naar Zuid-Afrika. “Ik vind wel dat het kan, maar dat wil niet zeggen dat ik het doe. Het ligt aan de omstandigheden en aan het moment”, zegt de bondscoach.

“Ik denk niet dat je het WK in moet gaan om te experimenteren en om mensen er aan te laten ruiken. Daar zijn andere wedstrijden voor. Je gaat naar het WK om te presteren. Als ik denk dat ik beter kan presteren met een jonge speler in de selectie dan zal ik dat niet nalaten”, aldus Van Marwijk.

Voetbalprimeur


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!