Been: Vlaar verdient een kans in Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 8 februari, 2010 | Gepost om 17:47 uur | 108 keer bekeken
Gevraagd of Ron Vlaar een kans verdiend in het Nederlands elftal, gaf Feyenoord-trainer Mario Been in eerste instantie aan dat hij ‘niet op de stoel van Bert van Marwijk’ wilde gaan zitten. “Maar zoals Ron nú speelt, zou ik hem zeker een keer een kans geven. En ik denk dat hij de bondscoach dan niet teleur zou stellen. Ron is dit seizoen heel belangrijk voor ons, vooral in het organiseren van de verdediging. Juist dáár ging het tegen AZ (1-1) echter mis.

“Ik denk dat het de eerste keer was dit seizoen dat we een goal tegen krijgen uit een corner”, baalde gelegenheidsaanvoerder Vlaar . “We waren niet scherp genoeg in de persoonlijke dekking. Bij de eerste hoekschop werd de bal teruggekopt, dan moet iedereen bij z’n man blijven. Dat deden we niet.”

Telegraaf.nl


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!