Kameroen oefent tegen Italië

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 5 februari, 2010 | Gepost om 15:34 uur | 97 keer bekeken
Kameroen speelt in de voorbereiding op het WK deze zomer in Zuid-Afrika een oefenwedstrijd tegen Italië. De tegenstander van het Nederlands elftal in de groepsfase treft de titelverdediger bij het WK op 3 maart in Monaco.

De Italiaanse voetbalbond maakte dit vrijdag bekend. De Italianen oefenen verder op 5 juni in Genève tegen Zwitserland. De bond is nog in onderhandeling met Mexico over een vriendschappelijke interland kort voor het begin van het WK.

Het titeltoernooi in Zuid-Afrika begint op 11 juni.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!