Numan: Oranje is een leuke uitdaging

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 27 februari, 2010 | Gepost om 9:39 uur | 99 keer bekeken
Vrijdag werd bekend dat Arthur Numan is toegevoegd aan de technische staf van het Nederlands elftal voor het WK in Zuid-Afrika. De oud-international kijkt uit naar de ‘leuke uitdaging’.

 Numan gaat zich bezighouden met het scouten van de opponenten van Oranje. “Ronald Spelbos, Hans Boersma, John Metgod en ik gaan eventuele komende tegenstanders van Oranje analyseren”, legt hij uit aan Voetbal International. “En als we de poule doorkomen, tref je een land uit de poule met Italië, Paraguay, Nieuw-Zeeland en Slowakije.”

Er zal dan ook voldoende werk zijn voor Numan en zijn collega’s. “Je kunt aan de hand van het schema zo kijken welk traject de ploeg af kan gaan leggen. Genoeg voor te bereiden dus. Ik was de laatste tijd al veel betrokken bij het Nederlandse voetbal, doordat ik in de technische staf van Nederland B zat en een functie heb bij Jong Oranje.”

De oud-verdediger woont momenteel nog in Schotland, maar zal binnenkort terugkeren naar Nederland. “Komende zomer verhuizen we met het gezin terug naar Nederland, waar we in Beverwijk al een huis hebben gekocht.”

 


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!