Oranje groepshoofd bij loting EK

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 1 februari, 2010 | Gepost om 14:41 uur | 78 keer bekeken
De KNVB bezoekt zondag met een uitgebreide delegatie de loting voor het kwalificatietoernooi van het Europees kampioenschap van 2012 in Polen en Oekraïne. Bondscoach Bert van Marwijk en zijn assistent Dick Voorn worden vanaf 12.00 uur in het paleis van cultuur en wetenschap in Warschau vergezeld door directeur betaald voetbal Henk Kesler, secretaris-generaal Harry Been, commercieel directeur Jean-Paul Decosfaux, teammanager Hans Jorritsma en woordvoerder Kees Jansma.

Het Nederlands elftal is net als titelverdediger Spanje en zeven andere topploegen in pot 1 ingedeeld. Deze negen landen ontlopen elkaar in de kwalificatiepoule. De 51 deelnemende landen worden tijdens de loting verdeeld over negen groepen. Zes poules bestaan uit zes ploegen, drie groepen hebben vijf deelnemers. Alle groepen tellen maar één deelnemer uit dezelfde pot.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!