Van der Sar niet naar WK

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 19 februari, 2010 | Gepost om 11:13 uur | 168 keer bekeken
Edwin van der Sar zal deze zomer op het WK in Zuid-Afrika definitief geen deel uit maken van het Nederlands elftal. „Ik ga niet mee naar het WK. Na de wedstrijd tegen Noorwegen heb ik mijn besluit genomen. Daarbij wil ik het laten. Ik wil het nog één keer bevestigen: ik ga niet mee”, aldus de Nederlander in het AD.

De recordinternational (130 interlands) kwam op 15 oktober 2008 in de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Noorwegen voor het laatst uit voor Oranje. Hij was dat jaar na het EK in Oostenrijk en Zwitserland eigenlijk al gestopt, maar maakte tijdelijk zijn rentree vanwege blessures van Maarten Stekelenburg en Henk Timmer.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!