van Nistelrooy heeft spijt

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 11 februari, 2010 | Gepost om 14:17 uur | 155 keer bekeken
Ruud van Nistelrooy wil nog een keer voor Oranje schitteren op het WK in Zuid-Afrika. En dat terwijl hij na het EK 2008 nog bedankte voor het Nederlands elftal. ,,Met de kennis van nu had ik dat nooit moeten doen,” zegt de spits in Sportweek.

Van Nistelrooy wil graag kwijt dat hij nooit heeft bedankt omdat hij geen zin meer in Oranje had. ,,Het is best een helder verhaal”, legt hij uit. ,,Na het EK zat ik in de voorbereiding met Real en was ik me echt door de trainingen aan het ploegen. Ik moest echt alle zeilen bijzetten om een beetje mee te komen. Ik liep verkeerd, alles deed pijn, dat was de voorbode van de knieblessure. Drie maanden later lag ik onder het mes, maar dat wist ik toen nog niet.”

Het drukke programma van Real en Oranje dwong hem naar eigen zeggen een keuze te maken. ,,Dat heb ik de bondscoach ook uitgelegd. Hij zei dat de deur altijd open blijft staan, dat moet nu gaan blijken.”

Van Nistelrooy beseft dat hij zich opnieuw moet bewijzen in de Bundesliga. ,,Eerst moet het gaan draaien bij HSV, pas dan komt Oranje in beeld, niet eerder. Je denkt toch niet dat ik begin maart in de kleedkamer van Oranje sta, zo van: daar is-ie weer! Ik moet eerst laten zien dat ik het niveau van voor m’n blessure haal, als dat gebeurt, gaat Oranje vanzelf weer leven.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!