Vlaar opgeroepen voor Oranje

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 18 februari, 2010 | Gepost om 10:29 uur | 185 keer bekeken
Ron Vlaar krijgt de kans begin maart de kans zijn tweede debuut te maken voor het Nederlands elftal. Bert van Marwijk nam de Feyenoorder op in zijn voorlopige selectie.

Vlaar wordt daarmee beloond voor zijn sterke spel dit seizoen. De centrale verdediger vocht zich geweldig terug van twee zware knieblessures en is inmiddels een steunpilaar bij Feyenoord. In zijn periode bij AZ speelde Vlaar ook al eens in Oranje.

Oranje speelt begin maart een oefenduel met de Verenigde Staten in de aanloop naar het WK. Een andere aanwezige in de voorlopige selectie is Wout Brama. Hij debuteerde afgelopen jaar tegen Paraguay. Zijn oproep gaat ten koste van AZ-speler David Mendes da Silva.

De voorlopige selectie

Ibrahim Afellay (PSV), Ryan Babel (Liverpool), Otman Bakkal (PSV), Mark van Bommel (Bayern München), Edson Braafheid (Celtic), Wout Brama (FC Twente), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Eljero Elia (HSV), Orlando Engelaar (PSV), John Heitinga (Everton), Klaas Jan Huntelaar (AC Milan), Nigel de Jong (Manchester City), Dirk Kuyt (Liverpool), Joris Mathijsen (HSV), André Ooijer (PSV), Arjen Robben (Bayern München), Stijn Schaars (AZ), Wesley Sneijder (Inter), Maarten Stekelenburg (Ajax), Rafael van der Vaart (Real Madrid), Piet Velthuizen (Vitesse), Ron Vlaar (Feyenoord), Michel Vorm (FC Utrecht), Gregory van der Wiel (Ajax) en Demy de Zeeuw (Ajax)


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!