Voorbereiding Oranje begint op 5 mei

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 18 februari, 2010 | Gepost om 10:34 uur | 194 keer bekeken
De eerste fase van de voorbereiding op het WK in Zuid-Afrika gaat voor het Nederlands elftal van start op 5 mei. In Hoenderloo verzamelen zich dan de eerste internationals, schrijft De Telegraaf.

De spelers voor wie het seizoen vroegtijdig eindigt zullen zich dan aansluiten bij bondscoach Bert van Marwijk. Op die manier wil de coach voorkomen dat internationals een trainingsachterstand oplopen.

Van Marwijk roept tijdens de eerste fase waarschijnlijk ook een aantal stagiairs op. “De kans is groot dat ik een aantal spelers uitnodig voor een stage in Hoenderloo”, zegt de bondscoach. “Omdat de definitieve selectie dan nog niet bekend is en ik met een fatsoenlijke groep wil werken om normaal te kunnen trainen.”

Mogelijk neemt hij ook een extra speler als stagiair mee naar Zuid-Afrika. “Maar alleen als ik vind dat zoiets echt zin heeft”, aldus Van Marwijjk, die met zijn ploeg half mei op hoogtestage gaat in Oostenrijk. Op 5 juni zet Oranje koers naar Zuid-Afrika.


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!