Besluit keepers laat op zich wachten

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 3 maart, 2010 | Gepost om 10:29 uur | 126 keer bekeken
Bondscoach Bert van Marwijk stelt het geduld van Piet Velthuizen, Michel Vorm en Sander Boschker op de proef. Pas na het seizoen lijkt de keuzeheer te gaan beslissen welke twee goalies naast Maarten Stekelenburg naar Zuid-Afrika mogen afreizen.

Het is voor Van Marwijk een keuze tussen twee jonge doelmannen (Vorm en Velthuizen) of één van de twee samen met een geslepen routinier (Boschker). Die beslissing gaat pas vlak voor het WK gemaakt worden, zegt de bondscoach in De Telegraaf.

“Ik hou mijn handen graag vrij tot het einde van het seizoen”, legt hij uit. “Als ik nu zeg dat ik kies voor een ervaren man, die vervolgens iedere week twee onnodige tegengoals incasseert, heb ik een probleem. Ik zal de vorm van de keepers in de slotfase van het seizoen zeker meenemen in mijn beoordeling. Dat gaat zwaar wegen.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!