Kuyt hoopt op fitte Van Persie tijdens WK

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 2 maart, 2010 | Gepost om 16:27 uur | 154 keer bekeken
Dirk Kuyt hoopt dat Robin van Persie zo snel mogelijk aan kan sluiten bij de selectie van Arsenal. De aanvaller van Liverpool gaat komende zomer namelijk graag samen met Van Persie op jacht naar de wereldtitel.

“Hij is een belangrijke speler voor dit team”, zegt Kuyt tijdens het trainingskamp met Oranje tegenover Sky Sports. “Dat heeft hij al eerder laten zien. Ik denk dat hij van een enorm groot belang kan zijn voor dit elftal.”

Kuyt weet dat de voormalig Feyenoorder zich eerst moet richten op Arsenal, voordat hij aan het WK gaat denken. “Ik geloof dat Robin hard werkt om zo snel mogelijk terug te keren. Het was een vervelende blessure, maar volgens mij werkt hij nu erg hard om klaar te zijn voor de laatste duels van Arsenal.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!