Sneijder: Neuzen moeten dezelfde kant op staan

Wed 50 euro gratis op de Oranje wedstrijden | 2 maart, 2010 | Gepost om 16:29 uur | 125 keer bekeken
Het Nederlands elftal kwam maandag bijeen voor het oefenduel met de Verenigde Staten. In Katwijk bereidt de equipe zich voor op het oefentreffen van woensdag, dat plaatsvindt in de Amsterdam Arena.

Onder de spelers van de Nederlandse voetbalploeg bevindt zich ook Wesley Sneijder. De speler van Internazionale weet waar de prioriteiten nu liggen voor het Nederlands elftal. Sneijder was onlangs het middelpunt van een nationale discussie, nadat er ‘gevoelige’ informatie naar de pers werd gelekt.

“We hebben met z’n allen een normaal gesprek gehad. Zoals we dat altijd hebben als we na lange tijd weer bij elkaar komen. Iedereen weet dat de neuzen dezelfde kant op moeten staan. Alles moet immers kloppen in Zuid-Afrika”, vertelt Sneijder in gesprek met het dagblad Metro.

Drie maanden terug was de groep voor de laatste keer bijeen. Het duel met de VS is het laatste moment voordat de voorbereiding op het WK in Zuid-Afrika echt gaat beginnen. “We hebben elkaar inderdaad lang niet gezien. Juist daarom is het goed om weer bij elkaar te komen. Het WK komt nu steeds dichterbij en je merkt bij de spelers dat het ook echt begint te leven.”


Oranjediscounter, voor echte supporters.
De voordeligste oranje artikelen winkel.
   |   Vodafone Aanbiedingen

Adverteren ? Vraag naar de prijzen.

Reacties

Geef jouw mening over dit artikel!